Ook Leen Dierick slachtoffer van ‘Eveline’

Na Stan Van Samang, Sean D’Hondt en Peter Van de Veire, blijkt ook de Dendermondse eerste schepen Leen Dierick een slachtoffer van de mysterieuze ‘Eveline’.

Een tweetal weken geleden lekten expliciete naaktbeelden uit van zanger Stan Van Samang, radiopresentator Peter Van de Veire en televisiefiguur Sean Dhondt. Het trio was via Instagram benaderd door een zekere ‘Eveline’ die er in slaagde het vertrouwen van de bekende Vlamingen te winnen en hen kon overtuigen om naaktbeelden naar haar door te sturen.

Intussen blijkt ook Leen Dierick het slachtoffer te zijn van ‘Eveline’. Een filmpje dat aan de redactie van De Klaptand werd bezorgd, bulkt van de seksueel getinte beelden van Leen. Zo horen we Leen het Ros Beiaard zingen terwijl ze naakt op haar keukentafel zit. Ze schreeuwt in de verschillende fragmenten die onze redactie te zien kreeg ook verschillende keren de naam ‘Eveline’.

Dat Leen enkele een paar opvallende kousen draagt in het filmpje, lijkt er op te wijzen dat ze het slachtoffer werd van dezelfde vrouw die de bv’s in de val lokte.

Volgens onze informatie werd het filmpje ook tegen betaling aangeboden aan de lokale media, maar was niemand geneigd om ook maar één cent neer te tellen voor de seksuele strapatsen van Leen. Uiteindelijk werd het anoniem en kosteloos aan onze redactie bezorgd.

‘Het is duidelijk dat het hier niet draait om een dolverliefde fan die de aandacht zocht van Leen’, klinkt het bij de advocaat van de stad. ‘Wel om iemand die doelbewust inbreekt in de privésfeer van iemand die niets dan het beste voorheeft met Grembergen, euh, Dendermonde. ‘

Leen Dierick zelf wenste niet te reageren tegenover De Klaptand, maar liet weten enkel te zullen reageren voor de camera’s van TV Oost.

‘Ik wil nu vooral rust om dit te verwerken voor mezelf en met de mensen rondom mij’, was het enige wat Dierick kwijt wil aan onze redactie.

Op Instagram reageerde Dierick wel cryptisch met haar ‘Alles komt goed’-tas, een vaste traditie op momenten dat de schepen er weer een zootje van heeft gemaakt. Zo dook de tas de voorbije jaren steevast op op dag 1 van de diverse wegenwerken in Grembergen.

Fetisj

Dat Dierick het eerste vrouwelijke slachtoffer is van Eveline, hoeft niet te verbazen. Het gaat om een woordspel. Leen is van nature uit erotisch en amoureus aangetrokken tot dames die Nele, Lien en Leen noemen. E-V-E-L-I-N-E is het toppunt van dit Nele-fetisjisme.

Streep door ministeriële ambities?

Volgens de advocaat situeert ‘Eveline’ zich mogelijk binnen de Dendermondse CD&V. ‘Het is genoegzaam bekend dat het niet botert tussen de tenoren van de partij. Dit zou wel eens een triest dieptepunt kunnen zijn waarmee men de ambities van Leen om in 2024 burgemeester te worden probeert te kelderen.’

In politieke middens wordt intussen wel opgeworpen dat het uitlekken van de beelden de kansen van Dierick op een ministerportefeuille in de op stapel staande Vivaldi-coalitie zal hypothekeren.

Dierick zou naar verluidt azen op de portefeuille van buitenlandse handel, afdeling invoer van Spaanse bubbelwijn en bloemenjurken.

Geen Whatsappgroepje

In de wandelgangen gaat intussen ook het gerucht dat er binnen de Dendermondse politiek een Whatsappgroepje bestaat waarin de politieke tenoren zich aan elkaar blootgeven. Volgens onze informatie klopt dat echter niet.

‘Met de huidige coalitie zetten we de modale Dendermondenaar al genoeg in zijn blootje. Waarom zouden we dan nog naaktbeelden van onszelf naar elkaar sturen?’, klinkt het bij een vooraanstaand Dendermonds politicus.

About Jean-Pierre De Stamper

Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*