smedo

Slagerij Smedo introduceert educatief spel

Slagerij Smedo, vlakbij de Grote Markt introduceert voor zijn wachtende klanten een educatief spel. Elke week schuilen er 10 spellingsfouten in de omschrijvingen van hun producten. Aandachtige klanten die ze alle tien opmerken kunnen een stempel krijgen – tien stempels geeft recht op een gratis broodje naar keuze.

“Ik hoor al langer van mensen dat ze het vervelend vinden om bij de lokale buurtslager te moeten wachten en aanschuiven,” zo weet Nico De Smedt, “en samen met Veronique zijn we op het idee gekomen om onze vitrine te gebruiken als groot spelbord. Niet alleen helpt het tegen de verveling, het laat mensen ook aandachtiger naar onze uitgestalde producten kijken.”

Exclusief voor de lezers geven we alvast een eerste woord weg: “sumersteak”

About Willy Van Damned

Willy Van Damned
Hoofdredacteur, epigramoloog en enige overblijvende oprichter van "Den Klaeptaent" in 1087. Schreef in het verleden ondermeer voor de het Aalsterse magazine The Onion en The New Donk Times.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>