Marktrock Dendermonde verdubbelt ticketprijzen

Het gratis stadsfestival Marktrock gaat de ticketprijs voor de editie 2015 fors optrekken. In een interne nota die De Klaptand kon inkijken is zelfs sprake van een verdubbeling van de ticketprijs.

Alhoewel het nog altijd geen uitgemaakte zaak is of er een überhaupt een tweede editie van Marktrock Dendermonde komt, wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan Marktrock 2015. In een werkdocument dat De Klaptand kon inkijken, zoekt Live Entertainment naar een aantal manieren om de kost van het festival voor het Dendermondse stadsbestuur te verminderen.

‘Gezien de stijgende gages voor de artiesten en de toegenomen productiekosten, is een prijsverhoging broodnodig,’ klinkt het in het bewuste document. De organisatie van het gratis stadsfestival stelt zelfs een verdubbeling van de ticketprijs voor. ‘Het is voor ons de enige optie om het festival leefbaar te houden. Bovendien blijven we zelfs na de verdubbeling van onze ticketprijs even goedkoop als vergelijkbare festivals’

About Jean-Pierre De Stamper

Jean-Pierre De Stamper
Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

2 comments

  1. Avatar

    Naar verluid zou een plaatselijke firma een drie-D model produceren van Ferre Grignard om de kosten te drukken. Als model zou men Willy Van Damme nemen met opgeplakte baard. Ferre is lang dood maar Willy is een prachtig alternatief en het visuele verschil is marginaal. Ook al omdat hun gelaat vrij tijdloos is. Jef Dauwe heeft zich geëngageerd om een passend kostuum te leveren want de outfit van de toenmalige Ferre zou toch wat misstaan op onze hoog-culturele markt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*