Maandag niemand geflitst op Mechelsesteenweg

De Dendermondse politie is bijzonder opgezet met de jongste resultaten van de snelheidscontroles op de Noordlaan, Mechelsteenweg en Martelarenlaan. Dat blijkt uit een persbericht van de lokale politie.

Vorige week publiceerde de politie onthutsende cijfers over het aantal snelheidsovertredingen op de Scheldebrug. Eén of vijf bestuurders zou er te snel rijden. Van de 7.000 gecontroleerde chauffeurs reden er vorige week maandag maar liefst 450 bestuurders te snel.

De politie waarschuwde daarop via de sociale media voor nog meer snelheidscontroles de volgende weken. Een eerste onaangekondigde actie maandag toonde alvast aan dat de Dendermondse chauffeurs de boodschap begrepen hebben. Op de Noordlaan, Mechelsteenweg en Martelarenlaan werd immers geen enkele chauffeur geflitst.

‘Dit is een ferme opsteker voor ons korps,’ klinkt het bij korpschef Paul Putteman. ‘Het aanpakken van snelheidsduivels is altijd één van onze prioriteiten geweest en het is duidelijk dat onze acties hun vruchten beginnen af te werpen.’

About Jean-Pierre De Stamper

Jean-Pierre De Stamper
Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*