Lachen met Best Pittig

Dat de redactie van De Klaptand al lachend door het leven gaat, is intussen alom bekend. Maar er zijn nog andere organisaties in onze stad die de lach omarmen.

Best Pittig Dendermonde is de Dendermondse afdeling van Markant vzw, het netwerk voor ondernemende vrouwen. Best Pittig organiseert verschillende keren per jaar pittige, ongedwongen en sociale activiteiten. Het nieuwe werkjaar wordt op dinsdag 23 september afgetrapt in zaal Mariakring aan het OLV Kerkplein met een nieuwe ‘Pluk je lach’.

Dat er die avond heel wat afgelachen zal worden staat nu al buiten kijf. Passeren onder meer de revue: de verkiezingsresultaten van SP.A in het post De Batselier-tijdperk, de verkiezingsprogramma’s van LSP, Samen en Groen, de passages van Bart Van Malderen en Marius Meremans in Villa Politica en de resultaten van de Dendermondse voetbalclubs.

Meer informatie op de Facebookpagina van Best Pittig Dendermonde.

About Jean-Pierre De Stamper

Jean-Pierre De Stamper
Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

One comment

  1. Avatar

    julie zijn tev er aan het gaan met da lachen en al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*