Help mee Dieter Mannaert vinden op de kerstmarkt

CD&V-gemeenteraadslid Dieter Mannaert is spoorloos verdwenen. De redactie van De Klaptand treurt om het hoofdpersonage uit de Waar is Dieter-reeks en lanceert daarom een opsporingsbericht.

Dieter Mannaert is ongeveer 1,9 meter groot, weegt 85 kg, draagt een bril en heel kort blond haar. Hij is herkenbaar aan zijn gulle lach. Op het moment van zijn verdwijning droeg Dieter een rood-wit-gestreepte trui en een gelijkaardige muts.

Dieter werd zaterdagnacht het laatst gezien in de Fabrieksstraat in Baasrode. Wellicht bevindt hij zich vandaag op de Kerstmarkt in Dendermonde. Dieter is ongewapend en niet gevaarlijk. Aanraken mag op eigen risico. Gelieve niet te voederen.

Wie Dieter opmerkt, wordt gevraagd met hem op de foto te gaan en deze op Twitter, Facebook of Instagram te delen met de hashtag #hierisdieter.

About Jean-Pierre De Stamper

Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*