Lezersbrief van de week: P*G*D*

Elke week (*) kiest De Klaptand een interessante lezersbrief uit die we ontvingen via de redactie. Deze week komt de lezersbrief van de Vlaamse woordvoerder van P*G*D*, een vereniging die we om juridische redenen niet bij naam gaan noemen, maar die duidelijk zijn ongenoegen laat blijken over een artikel dat we deze week publiceerden.
Wenst u ons ook te contacteren? Dat kan! U kan ons bereiken via info@deklaptand.be

Geachte,

Als woordvoerder van P*g*d* Wallonië (gecensureerd door de redactie)  vraag ik U vriendelijk doch kordaat dit fantasiestukje te willen verwijderen. Het schaadt mijn organisatie en mijn persoonlijke naam.
Indien het morgen 17 maart 2015 om 23u59 niet verwijderd is, zal ik de gepaste maatregelen nemen.

MVG
Rudy

Reactie van de redactie: Wegens een nacht doorbrengen in de cel van het politiekantoor te Dendermonde voor openbare dronkenschap en zedenschennis heeft de hoofdredacteur dit bericht pas op 19 maart gelezen. Onze oprechte excuses Rudy!
We hebben verder het achteraf gezien ongepaste en te ver gaande artikel rond de verkoop van gebakken lucht verwijderd. Mogelijk zijn we ook hier inderdaad te ver gegaan. Excuses aan alle slachtoffers en hun nabestaanden. Nous sommes pas toujours Charlie.

(*) Sommige weken krijgen we, behalve wat spam mails van Het Fabriek, helemaal geen interessante lezersbrieven.

About Willy Van Damned

Hoofdredacteur, epigramoloog en enige overblijvende oprichter van "Den Klaeptaent" in 1087. Schreef in het verleden ondermeer voor de het Aalsterse magazine The Onion en The New Donk Times.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*