Gino krijgt eindelijk erkenning

Gino VDV, Dendermondse charmezanger en gemeenteraadslid voor Open VLD, krijgt na jaren zwoegen eindelijk erkenning voor zijn inzet voor een betere wereld.

“Er wordt soms wat lacherig over gedaan”, vertelt Gino voor de verzamelde regionale freelance pers van TV Oost, “maar ik zet mij al jaren zonder eigenbelang in voor onze maatschappij, de middenstand en de mensheid in het algemeen”.

In een drie uur durende autobiografische toespraak, waarvan deze avond op TV Oost een kort fragment wordt vertoond, heeft hij het onder meer over zijn inbreng bij de omvorming van de abdijschool tot een asielcentrum, het succesverhaal van de smartphone applicatie Pokemon Go, de uitvinding van het wiel, het verlengen van de parkeerduur in de binnenstad, de relativiteitstheorie en zijn standvastige steun aan de Brexit. Volgens peilingen onder het klantenbestand van V.D.V. Electro Service, dat wel vaker wordt ingezet bij belangrijke politieke verkiezingen, betekende hij zelfs het verschil tussen het #brexit en #remain kamp.

Maar daarnaast heeft hij het ook over projecten die het niet gehaald hebben. Zo betreurt hij dat hij -ondanks de diverse bezoeken aan Restaurant Zorba-  de Griekse economie niet heeft kunnen redden. Ook het falen van het Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) ziet hij als een persoonlijk falen. “Voor de Handelskern zou dat nochtans een enorme opportuniteit geweest zijn”, aldus Gino.

Ook zijn verschillende successen in de entertainmentsector kwamen aan bod. Vooral zijn florerende zangcarrière, met het nieuwe album ‘Making myself great again’, en zijn internationale deal met Disney, blijken de man bijzonder fier te maken. “Zoals iedereen weet heeft Disney destijds Mufasa, de ‘Lion King’, naar mijn uiterlijk getekend. Zoals altijd wil ik daar bescheiden over blijven. Maar naast talrijke complimenten ontvang ik daar tot op de dag van vandaag nog steeds royale portretrechten voor. Men noemt mij niet voor niets de koning van het altruïsme.”

About Willy Van Damned

Hoofdredacteur, epigramoloog en enige overblijvende oprichter van "Den Klaeptaent" in 1087. Schreef in het verleden ondermeer voor de het Aalsterse magazine The Onion en The New Donk Times.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*