Nachtclub Poepemies ontruimd wegens verijdelde seksbomaanslag

Net nu in Brussel het terreurniveau verlaagd is van 4 naar 3 is in de nachtclub Poepemies op de Provinciale Baan een aanslag verijdeld. Het parket is voorlopig bijzonder karig met commentaar, maar het zou via een anoniem hijgtelefoontje op de hoogte gebracht zijn van een “mogelijke seksbomaanslag door een van de gezelschapsdames”. De politie bleek toevallig in de buurt en kon snel ingrijpen. Officieuze bronnen melden dat zo mogelijk de eerste kamikaze-prostituée op Dendermonds grondgebied net op tijd geneutraliseerd is.

Stef V.O., anonieme undercoverreporter en held.

Stef V.O., anonieme undercoverreporter en held.

Journalist Stef V.O. was naar eigen zeggen voor een undercoverreportage over het gevolg van de accijnsverhoging op de prijzen van piccolo champagneflessen vermomd als klant aanwezig in de club. Hij getuigt: “Als reporter vind ik het bijzonder belangrijk dat ik mijn informatie zo grondig en getrouw mogelijk verwerf. Daarom ga ik ook volledig op in mijn undercoverrol. En het is nu eenmaal zo dat je in een keet als deze pas een coupke champagne krijgt aangeboden als jij in je buidel en zo’n dame naar je beurs tast. Dat is dan ook mijn enige en officiële verklaring waarom de politie mij poedelnaakt heeft ontzet uit die tent. Heus geen lachertje, want het was behoorlijk fris buiten. Wel acht centimeter boven nul.”

Hoe merkwaardig het excuus van Stef V.O. ook is, uiteindelijk is hij het wel die via een anoniem telefoontje de veiligheidsdiensten op de hoogte heeft kunnen brengen. “Net op het moment dat ik me om puur professionele redenen wou laten leeg zuigen, dreigde het vrouwmens in kwestie zichzelf op te blazen. Geloof me, op zo’n moment besef je dat angst de moeder van de moraal is. Ik heb de courtisane opzij geduwd, mijn smartphone gegrepen, snel het filmpje gewist en volledig buiten adem naar de politie gebeld. Dat maakte de juffer zo kwaad, dat ze er ook nog eens mee dreigde haar kuisheidsgordel te detoneren. Toen merkte ik pas echt dat ze nog een korter lontje had dan ik. Behoorlijk verwarrend allemaal. Gelukkig viel de politie net op tijd binnen om me te bevrijden.”

De veiligheidsdiensten namen het zekere voor het onzekere en stelden een veiligheidsperimeter van 400 meter rond de club in. Dames van lichte zeden en klanten moesten ook meteen de straat op. Opmerkelijk en bemoedigend was dat veel, opvallend mannelijke, buurtbewoners hun deuren openstelden om de getroffenen op te vangen. Het waren vooral de meisjes die het meest gastvrij werden onthaald. Op de sociale media was de hashtag #OpenDeurenPoepemies zelfs heel even trending.

Burgemeester Buyse bedaart de gemoederen en roept op tot kalmte. Hij spreekt over een geïsoleerd geval van nymfomane radicalisering. “Maar als burgervader wil ik er zijn voor mijn mensen. Ik moet en zal mijn burgers beschermen. Daarom zal ik, als toezichthouder van de politie, zélf de Poepemies in de gaten houden en er bijzonder regelmatig in persona het boeltje gaan inspecteren. Ik zal daar mijn tijd voor nemen. Mijn onderdanen mogen op hun beide oren slapen. ‘It’s a dirty job, but somebody has got to do it’”, klinkt hij strijdvaardig.

Na het incident werd de beveiliging van de Poepemies fors opgevoerd.

Na het incident werd de beveiliging van de Poepemies fors opgevoerd.

About Suzanne L. Vordmann

Avatar
Epigrafe, grafologe en verwoed scrabbelaarster. Schrijft omdat er op Brussel-Vlaams en Rijsel-Frans toch niks meer te beleven valt.

4 comments

 1. Avatar

  Zoals de ziener die niet alleen voorspelt maar zelf meewerkt zijn voorspelling te doen uitkomen, is de journalist niet alleen maar toeschouwer maar deelnemer.

 2. Avatar

  De Poepemies liggen ruim op Buggenhouts grondgebied.
  Kan de redactie van de Klaptand zich geen atlas veroorloven?
  Of is dit de voorbode van annexatie?
  Hangt Poetin’s foto boven Piets bed?
  Er wordt in elk geval iets geschoten in die buurt.
  Alle kemels worden verzocht binnen te blijven behalve die uitgerust met GPS.

 3. Avatar

  Door de opofferingsgezindheid die het veldwerk van de ware onderzoeksjournalist omschrijft, weten we het allemaal beter dan alle anderen, maar nog is niemand het met elkaar eens.

 4. Avatar
  Zuster Grimbarda

  Eindelijk. De loekes blazen zichzelf op! Deo gratias.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*