Lezersbrief van de week: intens geluk en $ 10,500,000

Elke week kiest De Klaptand een interessante lezersbrief uit die we ontvingen via de redactie. Deze week is wel zeer bijzonder, want dankzij de klaptand vond onze duidelijk ontroerde redacteur Jean Pierre De Stamper dat hij familie heeft in Zuid Afrika, en dus geen weeskind is zoals hij oorspronkelijk dacht.
Wenst u ons ook te contacteren? Dat kan! U kan ons bereiken via info@deklaptand.be

Vorige week kreeg de klaptand volgende lezersbrief in de digitale mailbox. U ziet de conversatie die volgt.

Hallo Beste,

Ik contacteerde u de laatste twee weken. ik noemde over mijn overleden cliënt die dezelfde achternaam met u heeft. deponeerde hij de som van $ 10,500,000 met de bank en ze hebben mij gevraagd om zorgen voor een nabestaanden.

Kindly herbevestigen hieronder uw gegevens voor verificatie:

Voornaam …………
Achternaam: …………..
Land Oorsprong: …….

Met vriendelijke groet,
Fabian Ancel

Dag Fabian,

U hebt de verkeerde voor, ik ben de enige van het geslacht De Stamper.

Groet,
Jean Pierre, Dendermonde

Geachte Meneer De Stamper,

Proficiat met uw som van $ 10,500,000 u achtergelaten door Sir William De Stamper, eigenaar van grote mobiliteit in kaapstad.
Hij heeft jaren gezocht naar u Jean Pier uit Dendermonde! Ik heb u opgezocht op facebook en jullie lijken als twee druppels malheur op elkaar!

Om het geld naar u te krijgen moet u $ 370 overschrijven via western union op rekening ***-*****-**, voor de kosten van administratie en juridische verklaring – van zodra dit geld is overgeschreven jullie samenkomst brengt
intens geluk en $ 10,500,000

Fabian,

Om wat Dendermondse woorden van de week te gebruiken: Gaasen liejleken oap, belkloeit de menschen azu ni. Dat ge rezzekes gralijk nijg mein kluute kunt kussen en as ge nor ier deft komme geef’k a een koekenoot oep a bakkes

JP

About Willy Van Damned

Hoofdredacteur, epigramoloog en enige overblijvende oprichter van "Den Klaeptaent" in 1087. Schreef in het verleden ondermeer voor de het Aalsterse magazine The Onion en The New Donk Times.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*