Pabo Dendermonde zoekt modellen

De Belgische vestigingen van Pabo gaan binnenkort ook workshops organiseren waar vrouwen verschillende technieken leren om een man te bevredigen. Ook de Dendermondse vestiging doet mee.

De ‘Masturbation Masterclasses’ komen overgewaaid uit Nederland waar Miranda de Lange Wendels in haar eigen lingerieboetiek in Eindhoven al enkel jaren deze ‘vaardigheden’ aanleert. In ons land gaat de erotische winkelketen Pabo de cursussen organiseren. Dames krijgen dan les over over de anatomie van de man en zijn erogene zones. Ook worden er verschillende technieken aangeleerd om de man te plezieren. Die technieken hebben mysterieuze namen als ‘het melkmeisje’ of ‘de denneboom’.

In Nederland zouden al zowat 1.400 vrouwen een dergelijke workshop hebben gevolgd. Een uitbreiding naar ons land kon dan ook niet achterwege blijven. Daarom organiseren de Belgische vestigingen van de erotische winkelketen Pabo binnenkort gelijkaardige workshops.

In Dendermonde zou de eerste les doorgaan op vrijdag 13 februari, aan de vooravond van Valentijn. De Dendermondse vestiging van de erotische winkelketen is wel nog op zoek naar een tiental mannen die tijdens de cursus levend model willen spelen voor de ingeschreven vrouwen. Pabo voorziet geen onkostenvergoeding voor de mannen in kwestie, ‘maar ze krijgen wel een avondje gratis plezier’.

Geïnteresseeerde mannen kunnen zich inschrijven door een foto te mailen naar het e-mailadres dendermonde@pabo.be.

About Jean-Pierre De Stamper

Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*