Niels Tas lacht kritiek op parkeerbeleid weg

Schepen van Mobiliteit Niels Tas is niet onder de indruk van de kritiek van voormalig Open VLD-gemeenteraadslid Wim Vander Cruyssen op het parkeerbeleid van de stad Dendermonde.

Vander Cruyssen haalde de voorbije dagen op Facebook uit naar het parkeerbeleid in Dendermonde – een oud zeer voor de blauwe oppositie. ‘Men zou eindelijk eens een parking dienen te voorzien in het centrum van de stad. Het parkeerbeleid van Dendermonde is een stad onwaardig. Sorry’ zo ging het betoog van het ex-gemeenteraadslid van Open VLD.

Hij kreeg meteen zeer veel bijval van andere Facebookgebruikers. ‘Het is een regelrechte schande. Als ik vroeger pinten ging drinken op de Grote Markt kon ik daarna tenminste meteen in mijn wagen stappen. Nu moet ik onthouden waar hij staat en vervolgens hopen dat ik zonder mijn benen te breken door het Guldenhoofdstraatje richting Emiel Van Winckellaan kan strompelen.’

Dat de dakparking van de bibliotheek een alternatief is, willen de Facebookgebruikers alvast niet inzien. ‘Die parking is veel te steil om in benevelde toestand te beklimmen. Bovendien is het zeker 20 minuten stappen van de Grote Markt.’

Schepen van Mobiliteit Niels Tas is alvast niet onder de indruk van de kritiek op het parkeerbeleid. ‘De heer Vander Cruyssen hekelt iets wat niet te hekelen valt. Ik heb het net nog een keer laten nakijken door de stadsadministratie en een parkeerbeleid bestaat gewoon niet in onze stad. Deze kritiek glijdt dan ook van me af,’ aldus Tas.

About Willy Van Damned

Hoofdredacteur, epigramoloog en enige overblijvende oprichter van "Den Klaeptaent" in 1087. Schreef in het verleden ondermeer voor de het Aalsterse magazine The Onion en The New Donk Times.

2 comments

  1. Zuster Grimbarda

    En een folterkamer onder het belfort…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*