Lezersbrief van de week: Sossestreken

Elke week kiest De Klaptand een interessante lezersbrief uit die we ontvingen via de redactie. Deze week komt de lezersbrief van Francois, die duidelijk zijn ongenoegen laat blijken.
Wenst u ons ook te contacteren? Dat kan! U kan ons bereiken via info@deklaptand.be

Beste klaptand

Ik vind het spijtig te moeten lezen dat je je integriteit zo op het spel hebt gezet met die fratsen over het aymonshof!!!! beseffen jullie niet dat je alle geloofwaardigheid op die manier kwijt speelt?! Mijn tanteke zit daar en ontkent dat ten zeerste, weer van die sossestreken van de media om zulke onwaarheden te publiceren! Arm vlaanderen!

Dat je mensen in discrediet brengt ,kan tegen Humor Maar dit was er echt over,in het vervolg toch Maar twee keer nadenken.blijkbaar hebben jullie het ingezien dat er openbaar verontschuldigingen zijn aangeboden tegenover de belachelijk gemaakte Personen in kwestie.De geloofwaardigheid van jullie Artikels word ondermijnd of het echt waar is of weer een van julllie fratsen is

Bij deze zeg ik mijn abonnement op, en vele met mij! 

Francois

About Willy Van Damned

Hoofdredacteur, epigramoloog en enige overblijvende oprichter van "Den Klaeptaent" in 1087. Schreef in het verleden ondermeer voor de het Aalsterse magazine The Onion en The New Donk Times.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*