G-spotfestival flopt: deelnemers vinden exacte locatie niet!

Het met veel poeha aangekondigde G-spotfestival is op niets uitgelopen. Betreurenswaardig, want voor de organisatie hadden Dendermonde, Hamme, Buggenhout en Lebbeke en de ontelbare G-spotclubs uit de buurt de handen in elkaar geslagen. De bedoeling was dat de deelnemers konden genieten van heel wat G-spotten en prettige randanimatie. Maar een logistiek debacle strooide dus roet in het eten. Geen enkele deelnemer kon de exacte locatie van het festival vinden.

De organisatie loopt er maar beteuterd bij: “We hadden gehoopt dat het een knus dagje spotten zou worden. Zo met z’n allen samen. Met deze actie wilden we geïnteresseerden uit de omliggende gemeenten laten kennismaken met het uitgebreide aanbod aan G-spotten dat er hier is. Want G-spotten zit in de lift. Ook het aantal G-spotters groeit, immers. Niet onlogisch, want het is dé ideale manier om mensen te activeren.”

“Nu ja, blijkbaar was er heel wat verwarring over de stek van het festival. Onduidelijkheid heerste alom. Sommigen dachten dat het G-spotfestival indoor plaatsvond, in een grote sporthal. Anderen gingen er dan weer vanuit dat het outdoor te doen was, op onze spotvelden. Een vreemde verwarring, want iedereen weet dat die buitenspotpleinen in de nazomer worden ingezaaid. Je kan pas G-spotten wanneer er gras op de spotterreinen staat, dat weet nu toch iedereen?! Kennelijk mag je van die vooronderstelde kennis niet uitgaan.”

“We moeten hier lessen uit trekken, zoveel is zeker”, geven de organisatoren toe. “Wellicht hebben we dit te rap-rap in mekaar willen flansen. We geven G-spotten niet op. Maar een volgende editie zullen we veel grondiger, attenter en doelgerichter voorbereiden. Of we zetten gewoon duidelijke pijlen. Dan raakt niemand meer gefrustreerd. Fingers crossed! Tips en voorstellen altijd welkom via g-spotfederatie@dendermonde.org.”

“Trouwens, morgen is het Dag van van de spotclub“, voegen ze er nog aan toe. “Daarom roepen we alle G-spotters op om in G-spottenue naar het werk of naar school te gaan. Het kan de naam en faam van onze prachtige G-spot alleen maar ten goede komen.”

About Suzanne L. Vordmann

Epigrafe, grafologe en verwoed scrabbelaarster. Schrijft omdat er op Brussel-Vlaams en Rijsel-Frans toch niks meer te beleven valt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*