[satire] Feestje in Aymonshof loopt uit de hand

Een verjaardagsfeestje van een van de bewoners van rusthuis Aymonshof is vrijdagnamiddag dramatisch afgelopen.

Eén van de bewoners van het rusthuis vierde vrijdag zijn 78ste verjaardag. Hij wilde dat vieren met een ’50 Shades Of Grey’-feestje. De man was immers, net als tientallen andere rusthuisbewoners, een grote fan van de erotische boekenreeks van E.L. James.

Hoewel het feestje eerder gezapig begon met Porto en borrelnootjes, ontaardde het na een uurtje in een heuse seniorenorgie, waarbij uiteraard inspiratie werd gevonden in de boekenreeks. Omdat een flauwe plezante viagra in de drankjes van de aanwezigen had gedaan, ging het seksuele geweld enkele uren door.

Voor twee aanwezigen liep de orgie echter bijna verkeerd af. Zij kregen een hartaanval en moesten inderhaast door het verzorgend personeel van het rusthuis worden gereanimeerd. De slachtoffers bekomen op dit moment in het ziekenhuis van de emoties.

De directie van het Aymonshof reageert geschokt op het incident. ‘Dit hadden wij nooit verwacht. Er worden wel vaker thema-feestjes georganiseerd, maar nog nooit hebben we daar problemen mee gedacht. We dachten dat die 50 shades of grey sloeg op de haarkleur van onze bewoners, maar dat was dus een verkeerde inschatting.’

About Jean-Pierre De Stamper

Jean-Pierre De Stamper
Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*