De redactie

 • Willy Van Damned

  Hoofdredacteur, epigramoloog en enige overblijvende oprichter van "Den Klaeptaent" in 1087. Schreef in het verleden ondermeer voor de het Aalsterse magazine The Onion en The New Donk Times.
 • Jean-Pierre De Stamper

  Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.
 • Raf Moortgriet

  Na carrières als glamourfotogra(a)f(e) en judokampioen(e) begonnen aan een nieuw hoofdstuk bij de Klaptand. Dendermonde is nu eenmaal zijn/haar favoriete parking
 • Suzanne L. Vordmann

  Epigrafe, grafologe en verwoed scrabbelaarster. Schrijft omdat er op Brussel-Vlaams en Rijsel-Frans toch niks meer te beleven valt.
 • Hipoliet Beschenstruyck

  Cum laude afgestudeerd aan de kleuterafdeling van het Institut Scientifique Des Enfants terribles à Carcassonne. Ervaringsdeskundige op het gebied van tempeliersonderbroeken en de zuurtegraad van vergeelde perkamentrollen. Verwoed verzamelaar van middeleeuwse graansoorten en als broodschrijver voorheen actief bij 'Le journal saintgilloise' en landbouwmagazine 'La Dernière Beurre'.
 • Hete Dooms

  Het buitenbeentje van de groep. Hete Dooms is geen journalistiek katje om zonder handschoenen aan te pakken en bewees al haar kunde in zware justitionele dossiers als 'de Kopvleesmoorden' en 'De beul van Sint Blasius'. Ze heeft twee kindjes, maar geen idee waar.
 • Piet Buysentruyt

  Piet Buysentruyt (Dendermonde, 18 oktober 1958) is naast burgemeester van Dendermonde ook een zeer voortreffelijke amateurskok, die bekendheid verwierf door zijn kookrubriek in De Klaptand. Buysentruyt volgde zijn avondopleiding in de hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Daarna ging hij werken in diverse binnen- en buitenlandse restaurants, waarna hij uiteindelijk toch terugkeerde naar zijn geliefde Vaderland.