23-jarige vrouw twee weken de cel in voor te luide seks

Een 23-jarige inwoonster van de blokken van Amelinckx aan de Scheldebrug heeft de weinig benijdenswaardige eer het eerste slachtoffer te zijn van de politiecontroles op te luidruchtige seks. De vrouw werd begin mei door de politierechtbank veroordeeld tot 14 dagen cel.

De Dendermondse politie kondigde in zijn prioriteitennota aan dat er in 2015 ook streng zou worden gecontroleerd op te luide seks. Aanleiding was het toenemend aantal klachten over koppeltjes die al te luidruchtig van bil gingen.

Bij een onaangekondigde controle begin februari werd een 23-jarige bewoonster van de blokken van Amelinckx aan de Scheldebrug op heterdaad betrapt. Hoewel de vrouw toen een waarschuwing kreeg van de politie, werd de politie twee weken later opnieuw opgeroepen door enkele buren omdat de vrouw opnieuw luidruchtig te keer ging.

Begin mei verscheen de vrouw na een snelrechtprocedure voor de Dendermondse politierechtbank. De getuigenis van één van de buurtbewoners maakte meteen duidelijk hoe ernstig het probleem was. ‘We werden op de meest vreemde momenten van de dag gewekt of wakker gehouden door gekrijs en geschreeuw vanuit het appartement van mevrouw. Afhankelijk van de plek van de daad, de slaapkamer, de living of de keuken, klonk het geschreeuw luider of stiller. En vaak ging het uren door. Het leek vaak een eeuwigheid te duren voor mevrouw een hoogtepunt bereikte’, aldus een buur.

Een andere buur getuigde dat ze haar televisie moest luider moeten zetten zodat haar kinderen er niet te veel last van hadden. ‘We hebben er de vreemdste dingen meegemaakt. ‘Op een gegeven moment stond er een man op de voordeur te bonken terwijl zijn broer via het balkon wegvluchtte. ‘

De politierechter had gehoord naar de klachten van de buren en veroordeelde de vrouw tot een gevangenisstraf van twee weken. De jongedame vloog op 12 mei achter de tralies en is intussen dus weer op vrijersvoeten.

About Jean-Pierre De Stamper

Senior writer. Ouderdomsdeken en veelschrijver van de redactie. Begon zijn carrière in de media bij The Bostroë Globe. Belandde via omzwervingen langs Het Appels Handelschblad en Den Aagemse Courant bij De Klaptand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*